IK ken HET GEVOEL

Je wil mooie foto’s, maar wel jezelf erin herkennen. En dan toch het gevoel hebben WOW ben ik dat! Niet te gemaakt. En dat probeer ik in een beeld vast te leggen. Laten zien wie je bent en de foto moet gevoel overbrengen wat jij wil laten zien.

JE BENT niet ALLEEN

Er gingen al meerderen je voor. Van portret shoots tot vrolijke gezichten van kinderen tot mommies (to be). Van tevoren bespreken we wat je wil uitstralen op beeld en maken we een moodboard totdat je tevreden bent.

DIT IS mijn WAAROM

In 2016 begon ik hobbymatig te fotograferen, volgde ik een opleiding en na 2 jaar met volle enthousiasme gefotografeerd te hebben ben ik naar de Kamer van Koophandel gegaan om het officieel vast te leggen. Familie- en trouwfotograaf Pixels + Stories groeide al snel en kreeg ik veel vraag of ik ook een fotostudio had. Na 5 jaar was het dan ook zover.  Ik opende de deuren van mijn fotostudio StudioFabriq en samen met mijn partner Patrick opende ik ernaast SmaakFabriq, een delicatessenwinkel.  Het is wel duidelijk: ik ben dol op fotografie en een echte bourgondiër.

GET TO know ME

  • Nieuwe plekken ontdekken in binnen- en buitenland.
  • Een borrelplank met kaas, vleeswaren en chocolade.
  • Ondernemende en creatieve activiteiten doen met mijn gezin.
  • Verse of droge bloemen maken mijn dag goed.
  • Op de bank ploffen en Netflix kijken.

xoxo, Virginia

 

Fotograaf Virginia Ipenburg

Reviews

Review Lonneke

“Virginia is erg gezellig! Ze laat je op je gemak voelen en maakt echt prachtige foto’s. Genoten en erg blij met de foto’s..”

LONNEKE

Review Iris

“Het was erg gezellig en de styling was erg mooi. Ik ben dan ook erg benieuwd naar de foto’s.” De nacht na de shoot was ze geboren. “Bizar! Indrukwekkend! Maar hoe cool achteraf dat we de shoot hebben gedaan.”  

IRIS

Review Jessica

“Wat heerlijk om met Virginia een shoot te doen. Wel even spannend want het zijn niet standaard poses, maar je gaat gewoon samen je ding doen en Virginia legt dit vast.”

JESSICA

Branding StudioFabriq

DIT breng IK JOU

Beelden die ongedwongen en natuurlijk overkomen, waarbij we aandacht hebben voor wat jij wil uitstralen met de beelden. Waarin jij jezelf herkent en denkt WOW dat ben ik:

N

Moodboard via Pinterest

N

Kledingwissel mogelijk en je mag gebruik maken van de klantengarderobe

N

Online galerij waarin jij jouw beelden mag uitkiezen

N

Upgraden met fotoproducten als fotoalbum, groot formaat afdruk en visagist

Branding StudioFabriq in Beek en Donk

IT’S MORE important TO CLICK with my clients 

THAN TO ONLY click WITH MY CAMERA

Contact

12 + 9 =

×