DURF jezelf  TE LATEN ZIEN DOOR authentieke BEELDEN samen TE MAKEN VAN jou.

PORTRET

Durf je identiteit en authenticiteit

te laten zien aan jezelf en je klanten

Bij het scrollen op mijn instagram overzicht zie ik altijd beelden voorbij komen van prachtige mensen. Het viel mij op een gegeven moment op dat ik deze mensen prachtig vond omdat ze uitstralen dat zij uniek en authentiek zijn. Uiteindelijk is ieder mens uniek, alleen is het de kunst om het ook zo vast te leggen dat je dit terug ziet in het beeldmateriaal. Hierbij kan ik je helpen als portretfotgraaf zowel op locatie als in de fotostudio in Beek en Donk.

Portretfotografie komt in vele soorten en maten. Zo is het mogelijk om een zwangerschapsshoot te boeken en mocht je er helemaal een uitje van willen maken dan is het bijboeken van een visagist waarmee ik samenwerk mogelijk. Of wil je een fotoshoot van je kind(eren), van het gezin of samen met je vriendin. Dit is allemaal mogelijk!

LIFESTYLE

Durf je identiteit en authenticiteit

te laten zien aan jezelf en je klanten

Een huiskamer gevoel creëeren was het eerste wat in mij op kwam toen ik het contract van mijn fotostudio tekende. De studio is ingericht met diverse meubels, droogbloemen en andere accessoires zijn hier beschikbaar.

Lifestyle fotografie is in verband met grootte van de studio alleen beschikbaar met maximaal 2 volwassenen en 2-3 kinderen. De shoot thuis of op een andere locatie laten plaatsvinden? Laat het mij weten!

Ella_DSC6096

PERSONAL BRANDING

Durf je identiteit en authenticiteit

te laten zien aan jezelf en je klanten

Iedere ondernemer en haar bedrijf is uniek, alleen is het de kunst om het ook zo vast te leggen dat je dit terug ziet in het beeldmateriaal om je personal branding op te zetten. Beeldmateriaal dat passend is bij jou, je bedrijf en je klanten. Hierbij kan ik je helpen als branding fotograaf.

De shoot kan plaatsvinden zowel op locatie als in de fotostudio in Beek en Donk. We maken professionele en toch ook persoonlijke beeldmateriaal waar dat stukje karakter wat jou jou maakt op een creatieve manier naar voren komt. Tijdens deze shoot is kledingwissel tot maar liefst 4 maal mogelijk!

Reviews

Review Lonneke

“Virginia is erg gezellig! Ze laat je op je gemak voelen en maakt echt prachtige foto’s. Genoten en erg blij met de foto’s.”

LONNEKE

Review Iris

“Het was gezellig en de styling was erg mooi. Ik ben dan ook erg benieuwd naar de foto’s.” De nacht na de shoot was ze geboren. ” Bizar! Indrukwekkend! Maar hoe Coll achteraf dat we de shoot nog hebben gedaan.”

IRIS

Review Jessica

“Wat heerlijk om met Virginia een shoot te doen. Wel even spannend want het zijn niet standaard poses, maar je gaat gewoon samen je ding doen en Virginia legt dit vast.”

JESSICA

IT’S MORE important TO CLICK with my clients 

THAN TO ONLY click WITH MY CAMERA.

×